Carles Salvador
Selecció de llengua inicial
Selecció de llengua
Français
En français
Val
In English
Val
En castellano

Última actualització: 23/05/2016

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS

eTwinning a l'IES Carles Salvador

Què és eTwinning?

eTwinning és la comunitat de centres escolars d' Europa.

Ofereix una plataforma als equips educatius (professors, directors, bibliotecaris, etc.) dels centres escolaras d'un dels paisos europeus participants, per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes o el que és el mateix, sentir-se i ser part de la comunitat educativa mes atractiva d'Europa.

La iniciativa eTwinning promou la co·llaboració escolar en Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i recolza els centres escolars oferint les ferramentes i els seveis necessaris que faciliten la seua associació per treballar en comú cualsevol tema.

La plataforma eTwinning (www.etwinning.net) és el principal punt de trobada i el lloc on treballar junts. Està traduit a vint-i-cinc idiomes, compta amb uns 170 000 membres i uns 5324 projectes* realitzats entre dos o mes centres escolars d'Europa. Proporciona les ferramentes en la xarxa perquè els professors troben socis, posen en marxa projectes, compartisquen idees, intercanvien les seues millors pràctiques i comencen a treballar junts de forma immediata, fent servir les distintes eines, fetes a mida, a la seua disposició en la plataforma eTwinning.

eTwinning va nàixer en 2005 com la iniciativa mes important del Programa d'aprenentatge eLearning de la Comissió Europea i des del 2007 pertany al Programa d'aprenentatge permanent. El seu Servei central de suport està dirigit per European Schoolnet, una associació internacional de 33 Ministeris d'educació europeus que promouen l'educació en els centres escolars, els professors i els alumnes de tota Europa. eTwinning rep també assistència a nivell nacional dels seus 35 Serveis nacionals de suport.