Carles Salvador
Selección de idioma inicial
Selección de idioma

Última actualización: 23/05/2016

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS

 

 

El Fons Social Europeu és el principal instrument amb què Europa recolza la creació d'ocupació, ajuda a les persones a aconseguir millors llocs de treball i garanteix oportunitats laborals més justes per a tots els ciutadans de la Unió Europea.


La Comissió Europea i els Estats membres de la Unió Europea estableixen de forma conjunta les prioritats del Fons Social Europeu i decideixen l'ús que es dóna als seus recursos.

El Fons Social Europeu finança iniciatives en tota la Unió Europea per a millorar l'educació i la formació i per a garantir que els joves completen el seu aprenentatge i obtinguen habilitats que els facen ser més competitius en el mercat laboral.


En este sentit, la principal prioritat consisteix a reduir la taxa d'abandó escolar, a més de millorar les oportunitats de formació professional i ensenyament superior.


A la Comunitat Valenciana, el Fons Social Europeu cofinança els cicles formatius de Formació Professional Bàsica a través del Programa Operatiu Plurirregional d'Ocupació, Formació i Educació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport 2014-2020.

Més informació als següents enllaços:

tríptic_informatiu
Pàgina web dels Fons estructurals per al període 2014-2020 en la Comunitat Valenciana
pàgina web del Fons Social Europeu en la Conselleria d'Educació